tiistai 15. toukokuuta 2012

Pentu-uutisia

Vihdoin jotain oikeaa päivitettävää. Antaa kuvien puhua puolestaan :) ...

Väsynyt Neiti Keltainen


Lila poika

Pinkki tyttö

Wanda, pentujen emä. IHANA koira! <3

Eli vihdoin on päästy tilanteeseen, jossa meille on pentu virallisesti varattu! Pennut syntyivät huhtikuun lopulla ja ovat juhannusviikolla luovutusikäisiä. Kävimme katsomassa niitä äitienpäivänä, pentujen ollessa kaksiviikkoisia. Kuvistakin näkee miten suloisia tapauksia he olivat <3 . Nyt kun vielä malttaisi odottaa sen reilun kuukauden... :)

Tähän nimenomaiseen pentueeseen päätyminen oli parin kuukauden ahkeran tutkimisen ja mietiskelyn tulos. Valkoinenpaimenkoira on vähän hankala ostajan näkökulmasta, sillä rodussa on melko paljon arkoja ja muuten "vikaisia" koiria. Rotu on myös ollut melkoisessa nousukiidossa, mikä on houkutellut kaiken maailman pentutehtailijoita rodun pariin. Siksi aloimme ensiksi tutkia kasvattajia ja sukuja, ottaa yhteyttä mielenkiintoisiin kasvattajiin ja tarkemmin tutustua luonnetestiin ym. Saimmekin valituksi noin kolme lupaavalta kuulostavaa pentuetta, joiden kasvattajien luona sovimme käyvämme tutustumassa. Kiitokset täytyy tässä kohtaa sanoa Disadonna ja Kowhai kenneleille, jotka vastailivat mielellään kysymyksiimme ja joissa molemmissa oli kerrassaan upeita koiria! Molemmat kasvattajat tekevät hienoa työtä rodun eteen. Päädyimme Kiratin kennelin pentueeseen lähes täysin Wandan ansiosta - siinä koirassa tuntui olevan kaikki kohdallaan, erityisesti luonne :) . Käymme todennäköisesti katsomassa pentuja toisen kerran niiden ollessa 5-6 -viikkoisia. Taitavat olla jo paaljon suurempia silloin :) ...

Nimiä on jo mietitty ja saatu rajattua muutamaan todella kivaan. Laitoin tuohon sivuun kyselyn, olisi kiva jos jaksaisit vastata :)

Ei kommentteja: