maanantai 26. toukokuuta 2014

Viehejuoksua Vihdissä

Eilen ajettiin Vihtiin, melkein +30C paahteeseen treenaamaan viehejuoksua. Vivalle kerta oli toinen, Tarra pääsi nyt ensimmäistä kertaa kokeilemaan.

Kuten sanottu keli oli kuuma, vähän turhan kuuma tällaiseen treeniin. No, vettä ja varjoon odottelun ajaksi. Itse treenialue oli hiekkamontun tyyppinen paikka, jossa oli yksi viehe pitkällä suoralla ja toinen pienehköllä ympyrällä. "Montun" reunoilla oli onneksi vähän sammalepohjaista metsikköä, joten viilennykset onnistuivat tauoilla keliin nähden ihan hyvin.

Tauolla odottelemassa. vas. Tarra, Viva

 Tarra otti yhteensä kaksi kertaa, suoralla yhden erittäin hyvän juoksun ja ympyrällä yhden hyvän juoksun. Viva otti yhteensä kolme kertaa, suoralla yhden hyvän juoksun ja ympyrällä yhden kehnon juoksun :D . En halunnut jättää epäonnistuneeseen suoritukseen niin Vivan kanssa otettiin vielä lopuksi suoralla yksi juoksu, joka olikin sitten Vivan sen päivän paras :) .
Alla videoita molemmista tytöistä, joskin valitettavasti Tarran ensimmäisestä juoksusta ei ole videota teknisten ongelmien takia :( .





Viva 1/3



Tarra 2/2



Viva 2/3



Viva 3/3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä teille kuuluu, miten paimennukset meni? :)

LauraM kirjoitti...

Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu! Olen ollut vähän kiireinen viime aikoina, mutta kesäkiireet alkaa helpottaa, joten tulossa päivitystä kuulumisista piakkoin! :)