torstai 2. elokuuta 2012

Agilitypainotteinen pentukurssi

Kuukausi enää pentukurssin alkuun!

Päädyttiin pohdintojen jälkeen Kompassin 8 kertaa kestävälle agilitypainotteiselle pentukurssille. Painavimpia syitä valinnalle olivat
A) kurssin kesto pidempi kuin neljä tai viisi kertaa
B) puolet kurssista agilityn alkeita, puolet tokoa
C) pätevän oloiset vetäjät
D) tokopuolen vetäjällä kokemusta saksanpaimenkoirista ja paimenkoirista, agilitypuolen vetäjällä valkoisiapaimenkoiria
E) koulutus sisällä (Ei kiitos ikinä enää sitä Suomen syksyilloissa läpimärkänä ja kylmissään tepastelua - vettä tulee vaakatasossa ja ääni ei kuulu mihinkään tuulen takia. Viimeisimmästä Minnin kanssa käydystä ulkokurssista 7 vuotta ja silti ajatus aiheuttaa kylmiä väreitä.)


Vivan kanssa kotona treenailu on todella hyvässä mallissa, katsekontaktia alkaa hakea jo automaattisesti joka tilanteessa ja selvästi jo hahmottaa mitä odotetaan missäkin tilanteessa. Täytyy yrittää ottaa videota joku päivä hienosta seuraamisesta tai temppuilusta :) .


PS. Muistin tänään mitä Imala tarkoittaa - kurinpitäjää :D . Siinä on kasvattaja kyllä valinnut niin nenä päähän nimen kuin vain voi olla! Viimeksi tänään hyppäsi sänkyyn komean komennusärinän kanssa vaatien huomiota. Meillä on molemmilla hyvä koirakokemus, mutta aina vitsaillaan, että Vivasta kasvaa oikea ongelmanuori kun se on niin kova komentaja, etenkin muita koiria kohtaan :D. No hyvin se oikeasti kuuntelee kun sitä käskee, ei tässä mitään oikeaa huolta ole :) .

Ei kommentteja: