maanantai 27. elokuuta 2012

Jäljellä ja koirasaaressa

Jälkitreeni (10m, kevyt tuuli) ja Vivan ensimmäinen vierailu Helsingin koirasaaressa - illalla oli niin väsynyt pentu, ettei jaksanut silmiään avata kun siirrettiin pikkuinen makuuhuoneeseen nukkumaan kaupassa käynnin ajaksi :) .



Jälkitreeni sujui todella hyvin! Viva löysi kaikki makkaranpalat ja ajoittain oli jo selvää rytmiä havaittavissa. Ja tämä oli pennun toinen (!!) jälkitreeni, ihan mahtavaa! Teemme jäljen uudestaan tällä viikolla, toivottavasti menee yhtä hyvin :).




Jäljen jälkeen suuntasimme Helsinkiin, minun mielestäni pääkaupunkiseudun parhaaseen koirapuistoon, koirasaareen. Saari (tai oikeastaan saaresta rajattu iso alue) on meren äärellä ja yleensä siellä on ollut vain kivoja koirakavereita. Viva pääsi siis uimaan ja treenailemaan koiriin tutustumista. Tähän asti on tutustuttu vain tuttuihin koiriin, mutta nyt kun rokotukset on kunnossa ja vahvistettu, päästiin vihdoin ottamaan kontaktia vieraisiinkin koiriin ja koirapuistoon. Olikin hauska löytää puistosta kaksi valkoistapaimenkoiraa :) . Uros 5v ja narttu ("Ariel") 3v (jos en ihan väärin muista), olivat molemmat Svartzekoks-kennelistä. Viva selvästi kiinnostui niistä ensimmäisenä, kunhan ensin oli kiertänyt puistossa vähän kauempaa tarkastellen. Myös pieni rauhallinen terrieri oli Vivan mieleen. Vähän aikaa menoa ihmeteltyään Viva päätti, että okei tää on ihan helppo homma, ei täällä ole mitään jännää! Pian löytyi paras leikkikaveri 2,5-vuotiaasta mustasta koirasta (belgianpaimenkoira? korjatkaa joku jos tunnistatte kuvasta), jonka kanssa juostiin LUJAA - vedessä, maalla ja kallioilla. Kamera ei pysynyt valitettavasti menossa mukana :D .

Ensitutustuminen puiston valkkareihin

Noutamista

JIHUUUU

Kaverukset tutkimusmatkalla
:)
Tarkkailu-/pakopaikka :)


Viva tarkkailee taakse jääneitä tapahtumia ja kavereita






<3



Ei kommentteja: