perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kuvia ja videoita

Viikon varrelta. Sekalaisia vähän sieltä täältä aiheesta ja aiheen vierestä.
Videoista kannattaa laittaa HD-laatu päälle niin saa kuvasta edes jotain selvää (ei sillä että niissä olisi jotain järkeä saatika sisältöä, kunhan laitoin vaihtelun vuoksi videopätkiä mukaan :) ) .



Tiistain agilitytreeneissä Tarra on ollut nyt parina kertana sivussa mukana totuttelemassa treenien vilinään. Ihan leppoisasti se makoilee ja katselee kun muut tekee töitä. Viime treenien jälkeen kokeilin vähän mitä pikkuinen sanoo loivasta A-esteestä. Noh, videolla todiste, ei se tainnut edes huomata, että sitä olisi voinut vähän ihmetellä. Mainio tyyppi ja mahtava asenne kaikkeen, että sen kanssa tulee olemaan kiva päästä aikanaan treenailemaan :) . Videolla myös hyvä esimerkki Vivan nykyasenteesta A-estettä kohtaan (ensin kiellettiin tulemasta kun mentiin Tarran kanssa, mutta lopuksi sai luvan lähteä perään). Pentuagilityssähän se ei olisi millään kiivennyt sinne, mutta muutaman kuukauden miettimistauon jälkeen A-este on yksi Vivan suosikeista. Jopa se oikea isompi versio.




Käytiin kaverin ja Ensio-amstaffin kanssa Myllyjärvellä uimassa koirien kera :)


Uintireissulta, Ensiolla Vivan miehekkäät valjaat lainassa. Ja kuten huomaa Tarran turkista, sekin kävi uimassa :)

Uintireissulta

Uintireissulta

Rankkaa on pienen koiran elämä.


Yksinoloa on nyt harjoiteltu päivittäin pari viikkoa. Lähtötilanne oli kiljuva ja ovea/porttia vasten hyppivä pentu, tässä nykyhetken tilanne. Sitä poistuu tunniksi koneelle ja kun käy tarkistamassa tilannetta niin tämä näky odottaa... Pikku draamakuningatar hylätty jylhään yksinäisyyteensä.


Kävin pitkästä aikaa myös vähän valmentautumassa Goofyn kanssa, ai että oli ihanaa <3

Tarra ja Minni-tolleri mökillä. (Toim.huom. Kuvaa ei ole lavastettu ;) )

Takapenkin matkustamo on vähän ahdas. (Jotain sovusta ja sijan annosta jne...)


Lyhyt pätkä tyttöjen uintireissulta mökillä. Hetkeä aiemmin Tarra ui Vivaa ympäri rannassa. Kuvaajan hitaat refleksit...

Feat. Marsu-tolleri


Ehtiihän sitä itsekin välillä tehdä muuta kuin touhuta koirien kanssa... Käytiin kaverin kanssa katsastamassa ruotsalainen Avicii, oli kyllä kova keikka!

Täysin mitenkään mihinkään liittymätön kuva, mutta mansikat ja cashew-pähkinät <3.


Ei kommentteja: