keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Tarra 15vko ym

Onpa ollut taukoa viime postauksesta. Juhannus ja festarit jne jne seli seli....

Koirien kanssa on mennyt joka tapauksessa hyvin!
Vivalla oli toiseksi viimeinen agilitykerta viikko sitten ja nyt on heinäkuu taukoa. Kesäkuun viimeiset treenit menivät helteisissä merkeissä, mutta jättivät erittäin hyvän fiiliksen jatkosta. Kaikki esteet menivät niin hyvin kuin ne voi tässä vaiheessa treenausta mennä. Pelottomasti Viva kiipeilee jopa kapealla lankulla, ei sitä tarvitse edes pyytää sinne kun kiipeily on niin kivaa :D . Elokuun ensimmäisenä tiistaina jatketaan vielä alkeiskurssin viimeisellä kerralla. Sen jälkeen jatkammekin suoraan jatkoryhmään, joka kestää pitkälle syksyyn; suurimmissa haaveissani näen jo tämän vuoden puolella ensimmäiset harjoituskilpailutkin ;)... Viva on ollut paljon enemmän innoissaan agilitystä mitä olin alkeisukurssille ilmoittautuessani ajatellut, nyt on todella kiva jatkaa sen kanssa treenausta kun molemmat on ihan syttyneet lajiin :) . Parin kuukauden päästä ajankohtaiset luustokuvaukset toivottavasti antavat 'luvan' jatkaa niin pitkälle kuin vain rahkeet riittävät. Fingers crossed!

Tarra kasvaa hurjaa vauhtia ja oppii koko ajan lisää. Se on kyllä ihana tapaus, niin hyväpäinen ja fiksu. Sillä on jo ensimmäiset hampaatkin lähteneet, kaksi ylhäältä keskeltä ja kaksi alhaalta keskeltä. Huvittavan näköistä. Vivalla on kaula vähän väliä veressä kun tuo pikku piraja käy verisillä ikenillään kaulaan kiinni :D . Harmikseni hienosti pystyyn noussut toinenkin korva lupsahti takaisin alas kun hampaiden vaihto alkoi. Mutta kuka sitä nyt pystyy noin nuorena kahta asiaa tekemään samaan aikaan? Rankkaa hommaa pitää suuria korvia pystyssä ja vaihtaa hampaitakin siinä samalla...
Tarran kanssa treenailut menee niin leikin varjolla vielä, että ei niitä oikein treenailuiksi voi edes kutsua. Lenkkeilyn lomassa pelleilyä lähinnä :D . Tässä pieni videopätkä tämän päivän (tai no tiistaipäivän) lenkiltä. Pieni hämmennys havaittavissa kun kumarruin alas kuvaamaan, mutta tässäkin sen näkee, kuonoon saa koskea ja koiraa muutenkin häiritä - irti se ei päästä.



Yritän laittaa vähän kuvapäivitystä tässä joku päivä ja muutenkin taas aktivoitua kirjoittelemaan :) .

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jes, lisää videoita!

Olisi kiva jos tekisit vaikka jonkun sellaisen videon jossa olisi kuvattuna päivän puuhasteluja koirien kanssa :P

LauraM kirjoitti...

Kiitos ideasta, voisin yrittää toteuttaa sitä tässä lähiaikoina :)