keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lenkiltä

Eipä ole kummempaa päiviteltävää niin laitan tämän päivän lenkiltä pari kuvaa ja pikku videonpätkän.



Videossa molemmilla on (ainakin jos Vivalta kysyy) ihan parhaat narupallot. Tarra ei vielä ole niin pallohullu kuin Viva, mutta sitä on koitettu kovasti saada innostumaan palloista. Tänään lenkillä se osoitti vihdoin ajatusta siitä, että pallon kanssa on kiva myös kulkea ja siitä kannattaa pitää kiinni eikä pelkästään lähteä perään ja jättää niille sijoilleen. Vivahan kantaa palloa suussaan koko lenkin vaikkei sitä leikittäisikään. Se onkin osoittautunut parhaaksi palkaksi Vivalle myös treenatessa, intoa on nameihin verrattuna potenssiin 10. 


En muuten olekaan tainnut mainita noista tyttöjen pannoista. Tai tarkemmin niiden väreistä. Kun ei ole ihan sattumaa, että bloginkin väriteema on pinkki ja oranssi. Valkkarit kun ovat yksivärisinä ja merkittöminä koirina pentulaatikossa aina väripannat kaulassa, että kasvattaja erottaa kuka on kuka. Vivalla oli pannan värinä pinkki ja Tarralla oranssi. Ajattelin sitten jatkaa samalla väriteemalla kotonakin :) . Olen tosin ehkä vienyt tämän värijutun vähän yli.... Molemmilla on ne oman väriset pannat (on muuten ihan superhyvät nyloniset Rukan puolikurrat, kestää mitä vaan), sadetakit (joo on sään kestävä turkki, mutta ole siinä nyt sitten kerrostalokämpässä kahden litimärän koiran kanssa sateisen lenkin jälkeen), valjaat, remmit (Tarralle tosin haussa vielä - jos joku tietää mistä saa mustan nahkaremmin, jossa on oranssi käsilenkki niin ilmiantaa itsensä heti!), Vivan kevythäkki ym pientä. Selkäreput on myös haussa ja löytynytkin sopivat, mutta en ole vielä saanut ostettua. En vaan voi ostaa "väärän" värisiä varusteita :D.

21.8. - Viva 1v4kk, Tarra 5kk

Lisäsin tuohon sivupalkkiin linkin omaan Instagram-tiliini, siellä pääosin kuitenkin koirien kuvia ja vähän tiheämmällä tahdilla uutta materiaalia kuin blogissa.

Ei kommentteja: