keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Peltokuvia

Ja video Vivan luoksetulotreenistä.


En ole nyt paljoa päivitellyt nyt viime aikoina, mutta yritetään taas vähän tsempata. Tarrakin on jo puolivuotias (14.9.), hurjan nopeasti aika kulunut! Elämä on jo paljon helpompaa näiden kahden koiran kanssa, jopa mukavempaa kuin vain yhden koiran kanssa, nyt kun pahin pentuikä Tarralta alkaa olla takana päin :) .

Aloitimme pari viikkoa sitten pk-tottiksen. Ryhmä kokoontuu kentällä ihan meidän lähellä pari kertaa viikossa ohjaajan kanssa, itse olen tosin toistaiseksi päässyt vain keskiviikon tunneille. Kuitenkin jo näiden kahden kerran aikana tuntuu, että lamppuja on syttynyt päässä useampi kuin yksi. Viva ja Tarra ovat treenikentällä melkein kuin yö ja päivä, mikä on tuottanut etenkin Tarran kanssa treenaukseen muutamia solmuja, mutta niitä on nyt saatu aukeamaan. Vivasta löytyy myös paljon enemmän potkua mitä vielä muutama kuukausi sitten. Luulen, että Tarran tulo on saanut sitä vähän esille kuorestaan. Kaikki nämä ahaa-elämykset ovat nostaneet omaa treeni-intoa potenssiin kymmenen. Olen niin onnellinen näistä tytöistä <3 .

Agilityssä edistystä tapahtuu suurin harppauksin. Tänäänkin lähdin treeneistä pitkän ja (meidän tasolle) vaikean radan suorittamisen jälkeen innosta melkein täristen. Ja se tunne on sama joka ikisen tunnin jälkeen. Itsensä ylittämisen ja yhdessä onnistumisen ilo mitä olen ratsastuksesta jäänyt kaipaamaan - se on löytynyt taas ja olen ihan koukussa <3 . Kauhulla odotan sitä päivää, kun törmätään seinään tämän etenemisen kanssa, tuntuu että nyt asiat ovat sujuneet liiankin hyvin. No, toistaiseksi treenikuviot näyttää niin lupaavalta, että ihan realistisilta tavoitteilta näyttää Vivan osalta ensi kesänä osallistuminen agikisoihin ja BH-kokeen suorittaminen. Toivttavasti pysytään tällä tiellä :) .

Ja nyt niitä kuvia:

Tarra

vas. Tarra, Viva

Tarra

Viva

vas. Tarra, Viva. Mätsäreistä voitetut pannat esittelyssä :)

Tarra

Tarra

Viva

Viva

Tarra


Tarra

Tarra

(Pallohullu) Viva

Viva
--------


Lisäyksenä vielä edelliseen blogipostaukseen - barffi"nappulat" on maistuneet tytöille ihan hulluna. Jos vaan se olisi halvempaa (nyt yli 7€/kg!!) tai koirat pienempiä niin siirtäisin ne molemmat pelkälle Vaistolle. Nyt Viva ja Tarra on pari päivää saaneet erikoisherkkuja normi nappuloiden sekaan, kun on ollut tarjousjauhelihaa, yli jäänyttä riisiä ja barffipullia. Vivalle lisäsin tänään vielä treenien jälkeen yhden kananmunan joka oli jäänyt jääkaappiin. Tarra on huvittava kun sekoittelen pöperöitä, se ähkii ja puhisee ja juoksee ympäri kämppää ihan tohkeissaan, taitaa vähän maistua lihalisät :D .  Ja on ollut pari päivää muuten aika maireita tyttöjä ateriansa jälkeen :D .


-------

Lauantaina onkin näyttelyt, erkkari Heinolassa, Tarran ensimmäiset viralliset näyttelyt (vaikka osallistuukin vain epäviralliseen pentuluokkaan) ja Vivan ensimmäiset kunnon näyttelyt neljään kuukauteen. Paikalle on ilmoittautunut 50 valkkaria! Paljon tuttujakin on tulossa mukaan, odotan jo innolla :) .

Ei kommentteja: