sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mätsärit 1.9.

Tänään oli match show -päivä. Alun perin piti mennä mätsäreihin Kivenlahteen, mutta päätimmekin mennä Tuusulaan, sillä se vaikutti lupaavammalta järjestelyjen ja palkintojen ym suhteen. Ensio amstaffi oli taas mukana pitämässä tytöille seuraa :) .

Päivä oli sateinen, mutta siihen oli onneksi varauduttu. Häkit oli koirille tällä kertaa mukana ja Vivakin pääsi mukaan näytelmiin ensimmäistä kertaa sitten toukokuun. Paikanpäällä järjestelyt pelasi, tunnelma oli mukava ja palkinnot hyviä.

Näyttelyjengi

Tarra (vas.) ja Viva tauolla. (c)Sune Koskela

Tarra oli viime mätsäreissään vähän jännittänyt kehässä, joten otin sitä esittämisessä enemmän huomioon ja koitin saada sen esiintymään rohkeasti ja ryhdikkäästi. Noh, tietysti vähän ennen pentujen kehän alkua alkoi sade ja se siitä iloisesta esiintymisestä.


Videolla näkyy miten kivaa koiran mielestä oli juosta ja seisoa siellä vesisateessa. Hyvin Tarra kuitenkin tsemppasi sateen läpikin! Tuomari sadetakissaan ei ollut kovin jännittävä ja hampaatkin saatiin katsottua ilman kummempia mielenosoituksia. Toisaalta taas tässä vertailun vuoksi toinen video punaisten kehästä, jossa sade oli jo lakannut.



Tarra esiintyi ihan hyvin, ja edistystä on selvästi tapahtunut kahteen viime kertaan, joten suunta ainakin on oikea. Nyt oli kyllä mukava tuomari ja ihanan iso ja rauhallinen kehä. Tuloksena Tarralle punainen nauha, mutta ei sijoitusta tällä kertaa.

Tarran esittämisessä minulla on paljon parannettavaa ja tiedostan sen kyllä, opettelemassahan tässä ollaan vielä itsekin :) . Jos jollekin näiden videoiden perusteella tuli jotain vinkkiä mieleen niin laita ihmeessä kommenttia alle tai viereisellä lomakkeella (eli minulle sähköpostia), arvostaisin kovasti!

Punaisten kehässä (isot pennut)

Tarra 5,5kk (c)Sune Koskela

Vivan ja Ension kanssa oltiin melkein peräkkäin (Ensio 1. ja Viva 3. isojen aikuisten kehässä) ja molemmat saivat punaiset nauhat. Pakko nyt taas hehkuttaa Vivaa, kun se on niin ihana <3. Miten voi koira olla noin helppo ja mutkaton? Harmillista, ettei ole videota Vivan kehistä, se oli ihan pro <3. Isoja aikuisia oli ilmoitettu 44kpl, joten tunnin parin odottelun jälkeen päästiin kilpailukehiin. Viva valittiin 22:n punaisen nauhan saaneen joukosta kahdeksan jatkoon menevän joukkoon ja koska Ensio harmillisesti putosi jatkosta niin sain juosta Vivan kanssa yhdistettyjen kehien läpi niin kovaa kuin halusin. Viva pitäisi aina esittää pitkällä askeleella juosten, että sen liike tulee esiin. Lyhyessä vauhdissa töpötellen se jää vähän vaisuksi ja seisominenkin on vähän jännittynyttä. Nyt ei onneksi ollut sitä ongelmaa. Tuomari taisi olla samaa mieltä, sillä se sijoitti Vivan punaisten toiseksi! Ihan uskomaton suoritus, mutta Viva sen todellakin ansaitsi!

Kaiken kaikkiaan siis onnistunut päivä. Tarra sai arvokasta harjoitusta, sen kanssa sijoitukset ovat todellakin täysin toisarvoinen seikka, ja Viva nappasi hienolla esiintymisellä kivat palkinnot itselleen. Hauska sattuma muuten oli, että mätsäreissä oli ruokapalkintoina Golden Eaglen Puppy/Performance -ruokaa, jota meidän tytöt syö muutenkin kotona :) . Eli Vivan voittama 2,5kg + toinen samanlainen arvonnasta voitettuna tuli ihan hyötykäyttöön. Palkinnot oli kyllä hyvät, Viva voitti ruokasäkin, ruusukkeen ja pokaalin lisäksi pannan, pallon, heijastinliivin, 0,7l matkavesipullon (jossa kuppi samassa), t-paidan ja 3 Coca Cola lasia :) . Arvonnasta voitettiin vielä ruokasäkin lisäksi ihana (oranssi!) panta Tarralle ja kolme Cola lasia. Kivan tuottoisa päivä siis :D .


Ensio ja Viva punaisten kilpailukehässä. Enskaa epäilyttää kun Viva on ensimmäistä kertaa samassa kehässä.

Punaisten kehä













Punaisten kehän loppusuoralla - häntä vähän pystyssä, vaan ei kippurassa selän päällä, JES!

Signature look
<3






Viva 16kk, PUN2

Kiitos Vivan kuvista Sune Koskelalle! (jonka hieno pieni amstaffityttö sijoittui heti ensimmäisissä näytelmissään tänään :) )

Ei kommentteja: