maanantai 30. syyskuuta 2013

Agility

Piti tämä postaus tehdä jo viikko sitten, mutta olin koko viikon todella kiireinen niin en sitten ehtinyt. Tässä nyt kuitenkin viimeiseltä alkeisjatkokurssin tunnilta pari videota. Ensimmäinen on ihan sähläystä ja rata oli ohjaajille vaikea, koska siinä oli paljon *lisää agilityn ohjauksesta kertova termi tähän*. Itse rata muutenhan ei ollut kovin vaikea, siinä vain piti pyöriä ja kääntyillä paljon, eikä se ihan vielä tässä vaiheessa tule automaattisesti. Vivakaan ei sitten ollut ihan normaali innokas itsensä, vaikka hyvin suorittikin. Kiva puhua aina miten hyvin menee treeneissä ja miten innoissaan Viva on tästä lajista ja sitten postailla tällaisia videoita :D . No toivottavasti saan parempaa materiaalia vielä jossain kohtaa.


Ratatreeni


 
Keppien harjoittelua


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

*lisää agilityn ohjauksesta kertova termi tähän* :D

Kia

LauraM kirjoitti...

:D en oo vielä(kään) perillä niistä valsseista ja pakkovalsseista ja ties mistä pirueteista ja muista termeistä mitä ne ohjaajat aina heittelee, mutta ei selitä niiden tarkoitusta :D

Unknown kirjoitti...

Tätä sun blogia on kyllä kiva lukea kun postauksia tulee suht tasaiseen tahtiin ja on videoita ja kuvia ym :) Jatka samaan malliin! :)

LauraM kirjoitti...

Onpa kiva kuulla, kiitos! Tykkään itse lukea blogeja missä on paljon videoita ja kuvia niin yritän pitää sen linjan myös omassa blogissa :) . Nyt on ollut myös paljon päiviteltävää kun ei olla vain maattu kotona :D . Ihana saada palautetta!