keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Agility 21.5.

Olen ollut jo muutaman päivän kipeänä, mutta päätin väkisin raahautua tunniksi pihalle agilitykurssin ensimmäistä kertaa varten. Kurssin ensimmäinen kerta menee muutenkin aina tutustumiseen ym niin ajattelin, että ehkä selviän.

Se niin se oli sen arvoista.

Vivalla oli ihan superkivaa! Ehdittiin tehdä tehtäviä noin puoli tuntia, eli puolet ajasta. 8 hlö ryhmä oli jaettu puoliksi molemmille ohjaajille omiksi pikkuryhmiksi, joten kyllä siinä muutaman toiston ehti tehdä.
Ensimmäisenä treenattiin putkea, ensin lyhyenä, sitten pitkänä. Ensimmäisen putken jälkeen Vivalla syttyi lamppu päässä - "ai niin tää oli TÄTÄ! JESSSS!!" . Sen jälkeen se olisikin tehnyt muidenkin vuorot ja vielä vähän lisää :D . Putken kanssa ei ollut mitään ongelmia, tosin en ottanut sitä vielä itse lähettäen, vaan niin että avustaja piti sitä putken toisessa päässä kiinni, kun itse juoksin toiseen päähän huhuilemaan. No se meni niin itsevarmasti ja vauhdilla, että kun siiryttiin toiselle tehtävälle - esteille - päätin kokeilla itse eteen lähettämistä. Eihän sitä tarvinnut kuin päästää pannasta irti niin Viva lähti esteelle täysillä. Ensin yhden esteen ja sitten kahden esteen sarja. Ei mitään ongelmia. Toisella kierroksella otettiin niin, että koira jäi odottamaan kahden esteen sarjan eteen ja itse lähdettiin jo edeltä ja sitten huudettiin koira mukaan. Taaskin ihan kympin suoritus. Maltillinen odotus ja räjähtävä lähtö suoraan palkinnon luo. Jes!

Seuraavaa kertaa odotan niin innolla, tästä on todella kiva jatkaa, kun huomaa miten tuo koira tähän lajiin syttyi pienen tauon jälkeen. Ehkä saan muutaman kuvan tai videonkin :) .


Huomenna onkin lähtö Saksaan. Ja tätä matkaa on odotettu.

Ei kommentteja: