perjantai 24. toukokuuta 2013

Ilúvatar vom Niehuser See

Vihdoin täällä <3 .

@ Hampuri

Tätä tässä on koko kevät jännitetty, hieman jopa pelätty, toivottu ja ennen kaikkea odotettu kuin kuuta nousevaa. Vivan uusi best friend, Tarra. 10vko eilen mittariin saanut Tarra haettiin eilen (alle 24h kestäneellä matkalla) Saksan Hampurista.

Kaikki sujui todella mutkattomasti, yhtäkään ongelmaa ei matkan aikana osunut kohdalle. Ja vaikka eilisen lentoyhtiömme, AirBalticin, käsimatkatavarasäännöt kertovat, ettei yli 8kg käsimatkatavaroita saa ottaa matkustamoon, ei kukaan pentua ihastelemaan saapuneista työntekijöistä ajatellut punnita koiraa saati sen kantokassia. Siispä Tarra matkusti tyytyväisenä (unisena) meidän kanssa matkustamossa, vaikka olikin jo yli 8kg ilman matkalaukkuaan :)...

Viva oli ystävällä hoidossa ja tänään haimme sen takaisin kotiin tutustumaan uuteen pikku toveriinsa. Alun pikku möristelyjen jälkeen Vivasta ja Tarrasta on tullut ylimmät ystävykset <3 . Toivottavasti suunta jatkuu yhtä hyvänä :) .

Tarra on meillä sijoituksessa, toisena omistajana Vivan kasvattaja Kirsi ja toisena omistajana Kirsin hyvä kasvattajaystävä Oili. Odotuksena on saada pennusta hyvä harrastuskaveri ja muutamissa näyttelyissäkin tulemme varmasti kiertämään. Kiitos Kirsille ja Oilille tästä mahdollisuudesta! <3





6 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Apua miten suloinen! Ja ihanan vallattomat pentukorvat :)

LauraM kirjoitti...

Hih nuo korvat on kyllä jotain niin hellyyttävää :D . Toinen on välillä ihan melkein pysty, toinen vielä ihan luppa. Ne on niin suuret, että vaatii vielä enemmän voimaa pikkuiselta nostaa ne pystyyn ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä ja menestystä harrastusuralle! Söpö pieni :)

Emma

LauraM kirjoitti...

Kiitos! :)

Jaana kirjoitti...

Onnea pennusta, ihanat korvat! Mä en ikinä voisi ottaa kahta parsonia alle vuoden ikäerolla, tuntuu että 2,5v on välillä liian vähän. Taitaa paimenet kypsyä vähän nopeammin? ;)

LauraM kirjoitti...

Kiitos, onnea tässä tarvitaankin heh ;D. Eivaan, hyvin on ensimmäinen viikko sujunut! 1v ikäero on kyllä tosi pieni, mutta mulla on ihan täysi luotto Vivaan, joka on fiksu ikäisekseen. Töitähän tässä on vähän enemmän tiedossa verrattuna tilanteeseen, jossa Viva olisi vaikka 3v, mutta jotenkin mulla on tosi vankka usko siihen, että kaikki sujuu ihan hyvin. Hyvä tukiverkosto on ainakin takana jos minkään sortin ongelmia alkaa ilmetä :)