torstai 31. lokakuuta 2013

Sekalaista

Leiriltä. Uudet Kiratin-liivit, vas. minä ja Viva, Kirsi ja Rommi (Vivan veli), Tinja ja meidän Tarra

Pahoittelut hiljaiselosta, ei oikein ole ollut mitään kiinnostavaa päiviteltävää ja kamerakin on unohtunut jonnekin laatikon pohjalle. Yritetäänpä vähän ryhdistäytyä sen valokuvaamisen suhteen nyt kun vielä on jonkin verran valoa päivisin.

Meillä oli viikonloppuna Vivan kasvattajan pitämä kahden päivän treenileiri Sysmässä. Olin itse ostanut liput PMMP:n Helsingin jäähyväiskeikalle, joka sattui juuri olemaan sinä lauantaina. Ja yhdet synttäritkin osui juuri tämän viikon perjantaille. Eli eikun vaan Sysmään lauantaina ihan kammottavan väsyneenä, klo 9 lähtö. Sitten illaksi takaisin Espooseen, keikalle ja lauantaiaamuna klo 7 herätys ja takaisin leirille Sysmään. Onneksi oli avokki apukuskina :) ...
Kaikesta tästä säätämisestä ja veivaamisesta johtuen unohtui sitten kamera kotiin molempina päivinä. Ihan käsittämätöntä. Nyt sitä ryhtiliikettä tosiaan valokuvauksen suhteen.
Saatiin leirillä uutukaiset Kiratin-brodeeratut treeniliivit! Olenkin koko syksyn odottanut, että saa tuon Berran liivin, johon mahtuu namit ja patukat paljon paremmin kuin tavalliseen takkiin. Ja erityisen kivan lisän asiaan toi se, että Kirsi oli antanut tehtäväkseni suunnitella kennelille uuden logon, joka sitten brodeerattiin näihin liiveihinkin :) . Yllä olevassa kuvassa (tai portfoliossani) näkyy millainen lopputuloksesta tuli, itse olin ainakin tyytyväinen ja niin taisi olla Kirsikin mikä oli pääasia :) .
Lisäilen leiristä enemmän juttua kun saan kuvia muilta, jotka muistivat ottaa kameransa matkaan...

Keikka oli upea! Ei siis harmittanut vaikka sen takia joutui säätämään ylimääräistä.


Näyttelyistä. Tarra on ilmoitettu viimeisiin pentunäyttelyihinsä Helsingin Best-In Puppy Show:hun, joka on Messuhallissa 24.11., juuri sopivasti kolmea viikkoa ennen Messarin isoja Voittaja-näyttelyitä. Tarra on ilmoitettu sinne kahdelle päivälle, Nordic Winneriin ja Voittajaan. Siellä päästäänkin ensimmäiseen junnuluokkaan esiintymään ja odotan niitä kisoja todella paljon. Onneksi Voittaja-näyttelyt on tänä vuonna viikkoa myöhemmin kuin viime vuonna, sillä meni todella täpärälle, että saatiin Tarra virallisiin luokkiin; perjantain Helsinki Winnerissä Tarra olisi ollut vielä pentuluokassa, mutta lauantaista 14.12. alkaen se on junnuikäinen eli saa jo virallisen arvostelun :) . Valitettavasti Vivalta jää nämä näyttelyt välistä, sillä piti vähän priorisoida rahankäyttöä. 150€ koiranäyttelyistä yhdelle viikonlopulle on vähän turhan paljon... Olisi kyllä ollut kiva ottaa se mukaan varsinkin, kun viime näyttelyt menivät niin hienosti, mutta tammikuussa sitten taas.

Agilitystä. Tällä viikolla päästään toiselle jatkokerran tunnille. Kaksi kertaa on jo jäänyt välistä, ensimmäinen paimennuskerran takia, toinen nyt tämän viime viikonlopun leirin takia. Mutta onneksi porukkaa on ollut kuulemma muutenkin vähän näillä alkupään kurssikerroilla niin en ole ainoa, joka on joutunut olemaan pois ja jäämään vähän jälkeen. Viva edistyy vauhdilla ja tekee todella innoissaan radalla hommia, agility on selvästi sen laji. Nyt vielä ne luustokuvaukset niin uskallan antaa mennä ja tähdätä ensi kesän kisoihin :) .

Tottiksesta. Tarra jää pienelle treenitauolle. Hämärää ja paljon ihmisiä kentän laidalla - liikaa ihmeteltävää vielä pienelle. Se tekee päivisin yksin treenatessa ihan mielettömällä draivilla töitä, mutta aina keskiviikon treenitunnilla se menee jotenkin lukkoon ja vähän hissuttelee. Tarra on vielä niin pieni, että antaa sen kasvaa ja tehdä kotitreenejä ja samalla rakentaa omaa itsetuntoa niin jatketaan taas sen kanssa ensi vuoden puolella vähän vakavammin.
Vivan kanssa asiat edistyy ihan suunnitelmien mukaisesti. Se tekee ja taistelee palkkiosta ja on ihan yhtä innoissaan treeneissä kuin kahdestaankin harjoitellessa. Suurin haaste sen kanssa on tällä hetkellä meidän molempien hössöttäminen :D . Kirjoittelen siitä vaikka vähän enemmän joskus myöhemmin niin pääsen kunnolla analysoimaan tämän hetkistä tilannetta ja tulevaisuuden tavoitteita :) . Joka tapauksessa, asiat etenee ja treeneissä käydään säännöllisesti.

Muuta. Tytöt söivät pari viikkoa väliaikaisesti Hau Haun kana-riisi markettinappulaa, koska meidän normaalisti käyttämä nappula Golden Eagle Puppy/Performance pääsi tilapäisesti loppumaan kun unohtui tilata uudet säkit kotiin. No molemmat tytöt rapsuttelivat itseään enemmän ja Tarra kehitti oikein korvatulehduksenkin minkä takia käytiin eläinlääkärissä tällä viikolla. Onneksi asia huomattiin ennen kuin se ehti mennä pahemmaksi. Nyt kun on taas tuttu ja turvallinen nappula kupeissa niin molempien rapsuttelut on loppuneet ja Tarran korvalääkitys on pari päivää tehnyt työtään ja korvatkin näyttävät jo normaaleilta.


Tulipa sitä tekstiä paljon. Yritetään ensi postaus pitää kuvapainotteisempana :) ...

Aamun lenkiltä. Vasemmalta Viva, Tarra.



ps. Tilasin tytöille salaa uudet ihanat pannat ;) - tällä kertaa ei tule teemaväreillä, koska kuosi oli tarpeeksi ihana sellaisenaan ja valkopainotteisena sopii hyvin molemmille. Ja vihdoin saan ensimmäiset aikuisten koirien ketjupannat näille <3

(Leveys 2,5cm)


pps. Seuraava postaus on 100. Paws Up:n blogiteksti! Yritän tehdä jonkun erikoispostauksen jos keksin hyvän aiheen (vinkkejä otetaan vastaan) .

Ei kommentteja: