keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Uudet treenipatukat

Mietin tosi pitkään että millaiset treenipatukat hommaan. Meillä on jo Berran rullattu nahkapatukka mistä molemmat tykkää, mutta ei mun mielestä tarpeeksi paljon että sitä voisi käyttää palkkana. Sitten on pehmeä dummy (tätä vastaava), jonka ostin joskus näyttelyistä. Se kelluu ja on kiva noutojen harjoitteluun vedestä, mutta ei todellakaan palkaksi. Narupalloja olen käyttänyt Vivalla tähän asti ja ne onkin agilityssä ihan parhaita, mutta niiden kanssa on vaikea riekkua ja revitellä kunnolla, ne sopii enemmänkin sellaiseen poispäin palkkaukseen. Ja Tarrahan ei niistä ole kovin paljoa innostunut, vaikka lenkillä hakeekin niitä innoissaan, että tähän mennessä ne on toimineet vain Vivalle.

No nyt kävin äsken Mustissa ja Mirrissä katsomassa valikoimaa ja mietin pitkään Berran täytetyn nahkapatukan ja Pro Dogin juuttikankaisen patukan (tätä vastaava) välillä. Molemmat olivat yhtä pehmeitä, käytännössä vain pintamateriaali oli eri. Päädyin sitten Pro Dogin versioon, sillä se vaikutti kestävämmältä. Ja nyt pitää äkkiä lähteä testaamaan niitä käytännössä ennen illan tottistreenejä ;)



edit. Patukat toimivat täydellisesti! Ei voi kuin suositella! Viva toimi patukan kanssa jopa paremmin kuin namilla, koska teki tarkasti ja innoissaan, mutta ei hötkyillyt niinkuin namin kanssa. Patukka on sopivan pehmeä, että se sopii hyvin näin nuorille ja aloitteleville koirille, mutta kuitenkin tuntui kestävän hyvin myös kunnon retuuttamista. Ja nyt kun näitä on kaksi niin (ei suinkaan siksi, että molemmille on oma, vaan) voi tehdä erinomaisesti myös saalisleikkiä, joka sujuukin molemmilta tytöiltä jo ihan kivasti :) .

Ei kommentteja: